Met 9 vestigingen in de Randstad zorgen wij voor het breedste assortiment van professionele machines van o.a.  hoogwerkers, grondverzetmachinesstraatwerktuin en parkmachines, verwarming, drogingaggregaten en steigers voor bedrijven en particulieren in het groene hart en daarbuiten. Voor ons staat veiligheid op de eerste plaats. Voor onze eigen medewerker dragen wij de zorg voor een goede en veilige werkplek met een juiste sfeer.

Vanuit de gedachte maatschappelijk verantwoord ondernemen houden we vinger aan de pols omtrent de milieu regels en investeren we in duurzame producten en zorgen we voor een juiste afvalstroom. De kracht van Gromax is naast goed materieel de kennis van onze medewerkers. Direct contact en passende vragen ter ondersteuning om zo het beste materieel in te kunnen zetten waardoor het werken door de klant zo eenvoudig mogelijk wordt gemaakt en als prettig wordt ervaren. Daarnaast zal dit bijdragen tot een zo laag mogelijke kostenstroom.

Naast de 9 vestigingen kan er altijd een beroep gedaan worden op de planning wanneer er over complexe zaken gesproken moet worden en zal onze professionele werkplaats het verhuurmaterieel in de juiste staat houden en wanneer nodig op locatie ondersteuning bieden.

Voorwaarden

Lees hier onze leverings-en huurvoorwaarden.
 • Legitimatie: Wanneer u bij ons komt huren vragen wij om een geldig legitimatiebewijs. Dit kan zijn een rijbewijs, paspoort, of identiteitskaart.
 • Bij een verhuring vragen wij te allen tijde om een waarborgsom, welke vooraf zal worden voldaan.
 • Zakelijk huren: Wanneer u bij ons als bedrijf vaker wilt huren kunt u dit op rekening doen.>Klik hierom naar ons klantformulier “huren op rekening” te gaan. Wanneer het formulier is ingevuld en verstuurd is met een geldig KvK uittreksel zal deze binnenkomen bij de administratie en zal deze getoetst worden. U krijgt een mail terug vanuit de administratie waarna u kunt huren op rekening. Meld bij de vestiging waar u de eerste reservering plaatst dat u geregistreerd bent als nieuwe klant.
 • Verzekering: Lees hier meer over verzekering tegen materiële schade en wettelijke aansprakelijkheid.

Huurperioden

 • 1 dag huur is 24 uur (voorbeeld 12:30 tot 12:30 is 1 dag).
 • 1 week is 7 dagen van 24 uur. De extra dagprijs na een week is 1/5 deel van de weekprijs.
 • Een weekend kent max. 8 draaiuren, anders worden meer huurdagen in rekening gebracht.

Profiteer van ons weekend tarief !

 • Van vrijdag 16:00 uur tot maandag 9:00 uur berekenen wij 1 dag.
 • Let op! voor machines met urentellers is 1 dag 8 uur (Een weekend kent max. 8 draaiuren, anders worden meer huurdagen in rekening gebracht.)
De verhuurprijzen zijn excl. verbruiksartikelen zoals brandstof, diamantslijtage, etc. Deze worden bij inname berekend.

De waarden van gromax

 • We waarderen onze klanten

  We streven ernaar langdurige relaties te ontwikkelen door adequaat te anticiperen op klantbehoeften en verwachtingen. We zijn proactief, reageren snel, leveren kwaliteit en leveren op tijd.

 • We waarderen onze medewerkers

  We stimuleren betrokkenheid en succesvol teamwork. We ondersteunen ontwikkeling van ons personeel en behandelen onze medewerkers met respect.

 • We werken veilig en verantwoordelijk

  We zijn persoonlijk verantwoordelijk voor onze eigen veiligheid en samen verantwoordelijk voor elkaars veiligheid. We behandelen onze omgeving en het milieu met respect.

 • We werken integer

  We zijn persoonlijk verantwoordelijk voor oprecht en eerlijk gedrag.We behandelen klanten en bedrijfsmiddelen voortdurend met het respect dat zij verdienen.

 • We willen elke dag verbeteren

  We streven naar kwaliteit en verbetering in alles wat we doen, om hét professionele niveau vast te houden dat klanten van ons verwachten, of zelfs om dat te overtreffen.