Gromax heeft acht vestigingen in het groene hart van Nederland. Gromax Verhuur is voor zowel de zakelijke als particuliere markt dé partner voor het verhuren van professioneel materieel voor bouw, industrie, grondverzet en evenementen. Wij hebben een ervaren en hecht team, met als kernwoorden zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door duidelijke, korte lijnen en een nuchtere, integere aanpak. Omdat het bedrijf groeit, is Gromax Verhuur op zoek naar zaterdagkrachten en tevens inzetbaar in de vakantieperiode met eventueel doorgroei mogelijkheden.

Over de functie als zaterdagkracht

Voor de locaties in Mijdrecht, Nieuw Vennep, Ter Aar en Alphen aan den Rijn zoekt Gromax Verhuur een veelzijdige en jeugdige duizendpoot. Zit jij op school, ben je 16 jaar of ouder en heb jij technische interesse op het gebied van materieel/machines en wil je je handen uit de mouwen steken? Kom dan eens op gesprek in een van de vestigingen van Gromax Verhuur voor een bijbaantje voor de zaterdagochtend en in de vakanties. Jouw werkzaamheden bestaan uit het schoonmaken van machines die terugkomen uit de verhuur, klanten helpen met laden en lossen en daar waar nodig is verdere ondersteuning geven aan de verhuurmedewerkers.

Functie eisen:

Interesse?

Stuur dan jouw CV met motivatie naar paulwijhenke@gromaxverhuur.nl. Wil je meer weten over Gromax Verhuur? Neem dan een kijkje op de website.