Professioneel advies

Gromax Verhuur is hét verhuurbedrijf met 8 vestigingen in het Groene Hart en ruim 25 medewerkers die de klanten voorzien van het meest professionele verhuurmaterieel of juist adviseren en bijstaan in één van de specialiteiten van Gromax Verhuur. Gromax Verhuur verhuurt materieel voor bouw, industrie, weg- en waterbouw, hoveniers, schoonmaakbedrijven, grondverzet, sloopbedrijven en evenementen.

Klantgericht

Gromax Verhuur is klantgericht en kan vanuit één aanspreekpunt totaaloplossingen aanbieden. Gromax Verhuur is een betrouwbaar en onafhankelijk bedrijf waar op alle niveaus ruimte is voor ondernemerschap. Dit leidt tot innovatief denken, flexibiliteit en snelheid wat zich vertaalt in vakmanschap en kwaliteit.

Onze medewerkers zijn integer en hechten grote waarde aan de verantwoordelijkheid voor het leefmilieu en de veiligheid en gezondheid van mensen.

Marktgericht

Gromax Verhuur kent naast het professionele standaard verhuurassortiment diverse specialiteiten: reiniging, ontstoffing en grondverzet. Gromax Verhuur is het bedrijf voor de verhuur van minihijskranen en glasliften. Onze specialiteiten hebben binnen Gromax eigen aanspreekpunten en worden vaak vanuit 1 locatie verzorgd, zodat u over het juiste materieel en het juiste advies kunt beschikken en daarmee een hoger rendement kunt behalen. Gromax Verhuur denkt graag met u mee voor de verhuur van korte en lange termijn of de verhuur van speciaal materieel datalleen voor uw business geschikt is.