Gromax Verhuur is het verhuurbedrijf met inmiddels 8 vestigingen in het Groene Hart en ruim 25 medewerkers die de klanten voorzien van het meest professionele verhuurmaterieel of juist adviseren en bijstaan in één van de specialiteiten van Gromax Verhuur. Gromax Verhuur verhuurd materieel voor bouw, industrie, weg en waterbouw, hoveniers, schoonmaakbedrijven, grondverzet, sloopbedrijven en evenementen.
Van advies en levering tot en met installatie, beheer en onderhoud.

Uw materieelbehoefte is onze zorg.

Klantgericht

Gromax Verhuur is klantgericht en kan vanuit één aanspreekpunt totaaloplossingen aanbieden. Gromax Verhuur is een betrouwbaar en onafhankelijk bedrijf waar op alle niveaus ruimte is voor ondernemerschap. Dit leidt tot innovatief denken, flexibiliteit en snelheid wat zich vertaalt in vakmanschap en kwaliteit. Onze medewerkers zijn integer en hechten grote waarde aan de verantwoordelijkheid voor het leefmilieu en de veiligheid en gezondheid van mensen.

Marktgericht

Gromax Verhuur kent naast het professionele standaard verhuurassortiment diverse specialiteiten:

 • Reiniging
  Verhuur en verkoop van Meclean industriële schoonmaakmachines
 • Ontstoffing
  Speciaal gericht op de verhuur, advies en begeleiding van ontstoffingsapparatuur voor stofvrij werken
 • Grondverzet
  Voornamelijk gespecialiseerd in graafmachines en wielladers met de daarbij behorende aanbouwdelen, overdruk en/of roetfilters
 • minihijskraan.nu
  Gromax Verhuur is het bedrijf voor de verhuur van minihijskranen en glasliften. Kijk op minihijskraan.nu voor ons volledig overzicht.
 • Deze specialiteiten hebben binnen Gromax eigen aanspreekpunten en worden vaak vanuit 1 lokatie verzorgt zodat u over het juiste materieel en het juiste advies kunt beschikken en daarmee een hoger rendement kunt behalen.
  Gromax Verhuur denkt graag met u mee voor de verhuur van korte en lange termijn of de verhuur van zeer speciaal materieel wat alleen voor uw business geschikt is.

  De waarden van Gromax Verhuur zijn:

  We waarderen onze klanten

  We streven ernaar langdurige relaties te ontwikkelen door adequaat te anticiperen op klantbehoeften en verwachtingen. We zijn proactief, reageren snel, leveren kwaliteit en leveren op tijd.

  We waarderen onze medewerkers

  We zorgen voor een professionele en veilige werkomgeving. We stimuleren betrokkenheid en succesvol teamwork.
  We ondersteunen de ontwikkeling van ons personeel en behandelen onze medewerkers met respect.

  We werken veilig en nemen verantwoordelijkheid

   

  We sluiten geen compromissen op gebied van veiligheid. We zijn persoonlijk verantwoordelijk voor onze eigen veiligheid en samen verantwoordelijk voor elkaars veiligheid. We behandelen onze omgeving en het milieu met respect.

  We werken integer

  We zijn persoonlijk verantwoordelijk voor oprecht en eerlijk gedrag.
  We behandelen klanten en bedrijfsmiddelen voortdurend met het respect dat zij verdienen.

  We doen er alles aan om iedere dag te verbeteren

  We streven naar kwaliteit en voortdurende verbetering in alles wat we doen, om hét professionele niveau vast te houden dat klanten van ons verwachten, of zelfs om dat te overtreffen.

  Gromax…….. Groots in verhuur, Maximale service