Van persoonlijk advies tot het leveren van het materieel op locatie: uw materieelbehoefte is onze zorg.

Professioneel advies

Gromax Verhuur is hét verhuurbedrijf met inmiddels 9 vestigingen in de Randstad met ruim 45 medewerkers die de klanten voorzien van het meest professionele verhuurmaterieel of juist adviseren en bijstaan in één van de specialiteiten van Gromax Verhuur. Gromax Verhuur verhuurt materieel voor bouw, industrie, weg- en waterbouw, hoveniers, schoonmaakbedrijven, grondverzet, sloopbedrijven en evenementen.

Klantgericht

Gromax Verhuur is klantgericht en kan vanuit één aanspreekpunt totaaloplossingen aanbieden. Gromax Verhuur is een betrouwbaar en onafhankelijk bedrijf waar op alle niveaus ruimte is voor ondernemerschap. Dit leidt tot innovatief denken, flexibiliteit en snelheid wat zich vertaalt in vakmanschap en kwaliteit.

Onze medewerkers zijn integer en hechten grote waarde aan de verantwoordelijkheid voor het leefmilieu en de veiligheid en gezondheid van mensen.

Marktgericht

Gromax Verhuur kent naast het professionele standaard verhuurassortiment diverse specialiteiten: grondverzetmachines, straatwerk en tuin en parkmachines. Gromax Verhuur is het bedrijf voor de verhuur van verwarming, droging, aggregaten en steigers Onze specialiteiten hebben binnen Gromax eigen aanspreekpunten en worden vaak vanuit 1 locatie verzorgd, zodat u over het juiste materieel en het juiste advies kunt beschikken en daarmee een hoger rendement kunt behalen. Gromax Verhuur denkt graag met u mee voor de verhuur van korte en lange termijn of de verhuur van speciaal materieel dat alleen voor uw business geschikt is.

De waarden van gromax

 • We waarderen onze klanten

  We streven ernaar langdurige relaties te ontwikkelen door adequaat te anticiperen op klantbehoeften en verwachtingen. We zijn proactief, reageren snel, leveren kwaliteit en leveren op tijd.

 • We waarderen onze medewerkers

  We stimuleren betrokkenheid en succesvol teamwork. We ondersteunen ontwikkeling van ons personeel en behandelen onze medewerkers met respect.

 • We werken veilig en verantwoordelijk

  We zijn persoonlijk verantwoordelijk voor onze eigen veiligheid en samen verantwoordelijk voor elkaars veiligheid. We behandelen onze omgeving en het milieu met respect.

 • We werken integer

  We zijn persoonlijk verantwoordelijk voor oprecht en eerlijk gedrag.We behandelen klanten en bedrijfsmiddelen voortdurend met het respect dat zij verdienen.

 • We willen elke dag verbeteren

  We streven naar kwaliteit en verbetering in alles wat we doen, om hét professionele niveau vast te houden dat klanten van ons verwachten, of zelfs om dat te overtreffen.