Zand, grind, dakpannen, of bouwafval afvoeren? Gromax helpt je met de keuze voor de juiste aanhangwagen.

Aanhangewagen huren bij GROMAX

Een aanhangwagen is ideaal voor het transport van diverse producten of goederen. Maar ook als u gaat verhuizen of op vakantie gaat is het huren van een aanhangwagen aan te raden.

Bij Gromax Verhuur Woerden kunt u diverse aanhangwagens huren. Wij zijn proactief, reageren snel en leveren op tijd.

Diverse aanhangwagens te huur

Een aanhangerwagen wordt verhuurd voor de meest uiteenlopende toepassingen. Bijvoorbeeld voor het transport van zand, grond en grind. Ook voor het afvoeren van bouwafval zoals tegels, hout, dakpannen en ander sloopwerk is een aanhangwagen onmisbaar. Gromax Verhuur Woerden verhuurt diverse aanhangwagens. Benieuwd welke voor u de beste optie is?

 • Aanhangwagen enkel 750kg

  Enkel aanhangwagen

  De enkel-as aanhangwagen van Gromax Woerden heeft een maximaal laadgewicht van 500 kg en is voorzien van een koprek en bindhaken, zodat de lading stevig kan worden vastgezet. Voor deze aanhanger is een rijbewijs B voldoende.

  Te huur vanaf

  € 15,- per dag.

 • Plateau aanhangwagen

  Plateau aanhangwagen

  Deze enkel plateauaanhangwagen is bruikbaar voor de meest uiteenlopende toepassingen en heeft een laadgewicht van 1050 kg. De plateauaanhangwagen heeft neerklapbare zijschotten en is eenvoudig in gebruik voor het laden en lossen van bijvoorbeeld grond en puin. Deze aanhanger mag u rijden met een rijbewijs BE.

  Te huur vanaf

  € 26,50 per dag.

 • Huif Aanhangwagen

  Huif aanhangwagen

  Een huif aanhangwagen is de simpele variant van de gesloten aanhanger. Bij de huif aanhangwagens is de huif makkelijk te verwijderen en is simpel te gebruiken als open aanhangwagen. Bovendien biedt een huifaanhangwagen veel laadruimte. U kunt kiezen voor een enkel huif aanhangwagen 750 kg met een laadvermogen van 550 kg of een 1300 kg huif aanhanger met een laadvermogen van 980 kg.

  Te huur vanaf

  € 38,- per dag.

 • Aanhangwagen enkel 750kg

  Tandem aanhangwagen

  Kiest u voor een tandem aanhangwagen met dubbelasser of met een enkelasser? Een tandem aanhangwagen (dubbelasser) heeft een hogere maximale massa en daarmee een groter laadvermogen dan de enkelasser aanhangwagen. U kunt er niet alleen meer, maar ook zwaardere spullen mee vervoeren. Deze aanhangwagen mag u rijden met rijbewijs BE.

  Te huur vanaf

  € 51,- per dag.

 • Aanhangwagen enkel 750kg

  Kiep aanhangwagen

  Door het kunnen kiepen van de aanhanger, is uw vracht snel gelost. Hierdoor bespaart u geld én tijd. De aanhangwagen kiep van Gromax Verhuur Woerden heeft een laadvermogen van 1500 kg en mag u rijden indien u in het bezit bent van een rijbewijs BE.

  Te huur vanaf

  € 68,- per dag.

Overige aanhangwagens en benodigdheden

Naast de soorten aanhangers die hierboven staan beschreven kunt u bij Gromax Woerden aanhangwagens huren voor het transport van een trilplaat of steigers. Werkt u vaak met kabels op locatie? Dan is een haspelwagen zeer handig om te huren. De haspelwagen mag u rijden met een rijbewijs BE.

Ook kunt u bij Gromax Woerden diverse aanhangerbenodigdheden huren. Denk hier bij aan een aanhangwagen net voor het vastzetten van uw lading. Of een disselslot om te voorkomen dat een iemand anders de aanhangwagen aan een trekhaak kan koppelen.

Belading van een aanhangwagen

Heeft u interesse om een aanhangwagen te huren? Dan zijn deze tips handig voor gebruik.

 • Klem en maak de aanhangwagen goed vast. Hierdoor voorkomt u dat tijdens het rijden de lading gaat verschuiven.
 • Ga niet over het maximale laadvermogen heen. De aanhangwagen heeft dan een minder stabiele wegligging achter uw auto.
 • De kogeldruk mag maximaal 75 kg zijn, er moet echter wel druk op de kogel komen. Het is dan ook verstandig om aan de kant van de kogel de belading iets zwaarder te doen dan achterin de aanhangwagen.